CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 21 de maig del 2012

Final!

Ja està, després d'un any des que va començar el projecte Quilt Along del SP, ja he acabat la meva versió.

La roba del sashing és de Kona Solids, Aqua si no recordo malament. El marge prim està fet amb els retalls que van anar sobrant dels blocs, una bona manera d'aprofitar-los. I en teoria hi havia d'haver un marge exterior, però la roba que havia triat no m'acabava de fer el pes i a més a més ja m'agradava amb aquesta mida, així que com que la cosa no està per gastar massa, la vaig aprofitar per fer la trassera.

Com que no m'arribava l'amplada, la vaig tallar una mica de llarg, i vaig afegir-la a un costat junt amb un últim bloc que seria on aniria l'etiqueta. Ja ho veieu aprofitant per tot arreu.


Amb la boata igual, no en volia comprar, i encara en tenia del Quilt dels Pirates, així que talla i cus (seguint la idea de la Irina) et voilà, boata per un altre quilt.

Prepara el sandvitx...



...i llest per anar a màquina i encoixinar.

Primer vaig provar de resseguir els blocs amb línies rectes, però no m'agradava com quedava per darrera. Després vaig pensar que potser estaria bé resseguir alguns dels dibuixos, però a màquina era molt complicat, encara no tinc massa pràctica. Ho vaig provar de fer a mà, però la tela del darrera és molt tupida i no podia travessar-la. Així que em vaig armar de valor un altre cop i de cap a la màquina. Vaig treure el BSR, i vaig posar la pota d'encoxinat lliure convencional, i ahà! Anava millor del que em pensava.

El que vaig fer va ser calcar un parell de motius de les teles i dibuixar-los sols sobre el quilt o unint-los fent composicions. Al principi sortien xep-xep, però d'alguns n'estic molt contenta.

Aquí el motiu senzill del sashing

I aquí dibuixos de fulles que van fent una composició. Al principi ho vaig fer sobre els fons de colors, per si de cas no em sortia bé que no fos tant evident. Però al final em vaig atrevir i en vaig fer sobre el fons blanc. No us penseu que va ser bufar i fer ampolles, que vaig haver de fer i desfer moltíssimes vegades. Aquests són els que més m'agraden:



 

Per darrera:

El fil que he fet servir és tornassolat, aquí es pot apreciar una mica.

La beta està feta amb la tela que em va sobrar del sashing i com que me'n faltava vaig combinar-la amb la dels blocs.

Coses que no m'agraden: sobretot que m'han quedat algunes bufes :C i que no aconsegueixo que em quedin bé les cantonades amb la beta :C :C

I el millor de tot:  que al petit de casa li encanta estirar-s'hi i dir els noms dels animals, però sobretot sobretot, revolcar-s'hi :D

Doncs ja està, ja s'ha acabat.


Espero poder veure els altres quilts ben aviat!

3 comentaris:

  1. Oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh!!!
    Quina passada! Fas venir. Ganes de posar-m'hi...
    Felicitats Núria, ha estat un plaer poder compartir amb tu aquesta aventura.

    ResponElimina
  2. Hola,

    T'ha quedat preciosa les robes i els colors ens encantan.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  3. M'encanta com t'ha quedat! i l'encoixinat tambe!

    ResponElimina