CAPSETA DE MÚSICA

dimecres, 27 d’agost del 2014

Tornada a l'escola. Estoigs.

Aviat comença l'escola altre cop i tornarem a la rutina del "corre, corre, corre!", i ara amb un més a casa..., amb el que hem disfrutat aquest estiu..., snif, :C. Què hi farem oi? doncs aprofito per ensenyar-vos dos estoigs diferents. No els he fet per la ocasió, però suposo que és el millor moment per compartir-los.


Totes les robes són totes de Nunoya, van molt bé quan vols donar consistència als treballs, ja que són més gruixudes de l'habitual, dirira que una mescla de llí i cotó.

El triangular li vaig fer al David, en un atac de "...vull cosir alguna cosa ràpida i no sé què? Ah sí, un estoig pels rotuladors!", una excusa com una altra, je je. Li agrada molt, sobretot perquè hi ha el dibuix d'una granota, no sé pas quina passió té per aquesta bèstia, ara veiem granotes per tot arreu.



Aquest altre, va ser un regal per la Darla. Feia moltíssim que m'havien regalat aquesta roba, i va ser la ocasió ideal per utilitzar-la.



Si googlegeu una miqueta trobareu mil tipus d'estoig diferents, i segur que en trobareu algun que agradi als petits de casa.

Bona tornada a l'escola!

2 comentaris:

  1. Quina mandra iquines ganes alhora de la tornada al cole!! són molt xulos els estoigs.

    ResponElimina
  2. Aquest estoig són molt pràctics! I la roba molt divertida! ;)

    ResponElimina