CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 6 de gener del 2014

Calendari d'advent. Bon dia de Reis.

Bon dia de Reis a tothom!!!!
 
Com s'han portat aquest any, segur que la mar de bé. Aquests Reis no s'obliden mai de res oi? A casa també s'han portat molt bé, i ha una pila de paquetets esperant per ser oberts un cop la baldufa es desperti. Així que mentre espero impacient aquest moment us ensenyo el calendari d'advent que vaig fer a corre cuita.
 
 
Val a dir que els números ja els tenia retallats i les butxaques fetes, pendents de torbar una tela que m'agradés i que no es passés del pressupost. M'agrada molt com ha quedat.
 
 
Les robes de les butxaques les vaig comprar fa un parell o tres d'anys a fabricworm i les tenia reservades per fer alguna cosa especial. M'agraden moltíssim i estan guardades com un tresor. La roba verda del fons la vaig trobar a Creativa a una botiga del Regne Unit, tota una ganga!!!!
 
 
Els números estan fets amb feltre adhesiu i retallats un per un (això si que em va portar feina); i m'encanta la cinta decorativa de dalt, amb estrelletes, botes de Pare Noël i campanes, és una monada, també la vaig trobar a Creativa. Per darrerra porta dos botons per poder-lo enrotllar i guardar un cop passades les festes.
 
 
Al David li ha encantat, i com sempre m'ha ajudat a fer-lo i a triar les robes. A més a més ens ho hem passat molt bé posant xocolatines a les butxaques. Ara ja està descansant a l'armari fins l'any que bé.
 
Espero que us agradi!!!!!
 
Ah i us he de donar una notícia, pel maig tornarem a ser pares!!!!!!! Crec que prepararé algun sorteig especial, us hi apunteu?
 
Fins aviat ;D. Em sembla que vaig a fer soroll a veure si es desperta ja :P 
 
 
 

8 comentaris:

  1. Ooh un calendari molt bònic! T'ha quedat genial! Moltes i moltes Felicitats per ser un més a la família. A disfrutar-ho. Jo M'apunto al sorteig. Petons

    ResponElimina
  2. Gràcies Anna. Estic rumiant què puc fer pel sorteig i em sembla que ja ho tinc. Ja us informaré més endavant. Petons

    ResponElimina
  3. Hola Núria, primer de tot felicitar-te per augmentar la familia!!!!!!!!!! Després per fer aquest calendari d'advent tant bonic i després dir-te que tinc pendent ensenyar-te el que tinc pensat fer amb les teles que em van tocar en el teu sorteig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ji ji ji. I per descomptat que m'apuntaré en el que proposis. Petons.

    ResponElimina
  4. Núria moltes felicitats!!
    I molt xulu el calendari, jo sempre dic que en faré un però mai acabo fent-lo. O le steles em tiren enrera, o vaig tard... quin desastre! :)

    ResponElimina
  5. Què bé!! Enhorabona!!!
    El calendari molt maco.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Gràcies noies!!!!

    Carbassona, m'ho ensenyaràs oi? Tinc ganes de veure-ho.

    Encapses, anima't noia que després fa molta gràcia poder-lo utilitzar. Noia no vas pas tard, l'any acaba de començar, tens onze mesos per tenir-lo a punt, així que vas d'hora. ;D


    ResponElimina
  7. Núria, m'encanta!!!! M'ho apunto cara a l'any vinent!!!

    ResponElimina
  8. Núria és una preciositat!!!!!!!!!!!!!!! passa pel meu blog a recollir un premi!!!!!!!!!!!!! Petons.

    ResponElimina