CAPSETA DE MÚSICA

dissabte, 3 d’agost del 2013

Money, money! Reciclem.

Després d'una setmaneta fent d'infermera, finalment tot s'ha calmat i tinc una estoneta per fer una nova entrada. Aquesta vegada va de reciclatge! Heu provat de reutilitzar peces de vestir? És una bona manera d'estalviar calerons i passar una bona estona cosint, a més a més, xxxt és bastant adictiu.
 

El que avui us ensenyo no té res d'original, però ens està fent molt bon servei. D'uns bodys que li havien quedat curts al David n'he fet samarretes, i juntament amb els pantalons de pijama reciclats de l'any passat, ja tenim un modelet ben fresquet per anar a dormir.
 
 
I vosaltres, quin reciclatge en feu de les peces de vestir? Doneu, doneu idees!!!! 
 
 
Fins la propera ;D

3 comentaris:

  1. Quina bona pensada! Jo el que reciclo són legings i pantalons llargs, quans comencen a foradar i poso parxes amb roba i si al final és molt els taló i es converteixen amb pantalons per l'estiu. ;) jejeje. Petons

    ResponElimina
  2. uix, jo estic reciclant moltes samarretes últimament. Les d'adult les faig servir per fer-li pantalons o granotes al peque. Realment és un bon estalvi!

    ResponElimina
  3. Molt ben pensat aquest reciclatge! jo en vaig llençar uns quants de bodies... Si hagués pensat abans a fer alguna cosa així... Però bé, també em servirà per pensar-hi d'ara en endavant!
    Gràcies i enhorabona! t'han quedat ben xules les samarretes!

    ResponElimina