CAPSETA DE MÚSICA

divendres, 12 de juliol del 2013

Comencem l'escola: Motxilla

Avui començo les vacances!!!!! I tinc moltíssimes coses per cosir: les que ja sé que ni tant sols començaré, els encàrrecs que tinc pendents, i preparar tot el que necessitarem per anar a l'escola. Sí sí, ja ens toca, snif snif.
 
 
Però com que m'agrada anar preparant les coses poc a poc, gaudint-les, i no haver de córrer a l'últim moment, ja m'he posat mans a l'obra. Us ensenyo la motxilla que li he fet al David per començar P3.
 
 
La tela marró és de Nunoya, una barreja de llí i cotó, més rígida que les habituals que només són de cotó. Si teniu pensat fer la motxilla vosaltres mateixes, us ho recomano, no és complicat i queda molt bé. Si us interessa el patró que he fet servir el podeu trobar a Made by Rae. La mida és per una motxilla de preescolar, que ja és el cas, però també explica com anar-lo ampliant perquè serveixi quan els nens siguin més grans.
 
 
Confesso que al principi no se la volia emprovar, però després li va agradar allò d'anar obrint i tancant la cremallera (hem de practicar), i ara ja se la posa. Sembla un cargolet. :D
 
 
Bé i amb això ja hem ratllat el primer punt de la llista de l'escola, ara anem pel següent, menys interessant però.
 
 
Fins la propera ;D i BONES VACANCES A TOTES!!! 





15 comentaris:

  1. Que maca! t'ha quedat molt be, i el "piping" perfecte!
    Jo encara estic pensant si la faig o li compro una... La necessito una mica mes gran i no se quina tela triar per a que sigui ben resistent...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home podries plastificar la tela quedaria més rígida, o fer servir oilcloth. Amb aquest patró pots fer la motxilla més gran, t'explica com fer-ho. Ah i el piping l'he comprat fet, je je.

      Elimina
  2. Ohhh Núria quina preciositat!!!!!!!!!! el meu fill petit també començarà P3 aquest setembre i de moment només han de portar una bosseta per l'esmorzar, i ja li tinc la roba triada només he de fer-la, ji ji ji ji.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ooooh núria! Fantàstica!!!! T'ha uedat molt i molt bé! M'encanta! Un pto gran gran

    ResponElimina
  4. Que bonica. T'ha quedat perfecte!!!.

    Bones vacances.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  5. Molt xula!!! Tot i que jo sóc una enamorada de les bossetes d'esmorzar, jiji. La roba dels animalons em té enamorada des que li vaig veure a la Cris del No paris de cosir!!

    ResponElimina
  6. Ostres, en podría fer una per l'Anna... I on trobo una oilcloth com Déu mana?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo n'he vist a la botiga de patch del costat de casa, però no ho veig per una nena. També n'he vist a Fabricworm.com, o pots plastificar roba de patch normal per fer donar-li més consistència.

      Elimina
    2. Gràcies Núria, miraré de trobar-ho en alguna botiga de patch i si no plastifico...

      Elimina
  7. Uauuu!! Què maca t'ha quedat!! Les robes, el disseny,...tot!! Ja tinc ganes de veure la resta de coses per anar a l'escola!! Ara, però, a gaudir de les vacances!!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  8. oh q preciositat! i es tan gran que hi cap el premi que hi ha al meu blog per tu ;)

    ptons, laura de lacucabonica.blogspot.com.es

    ResponElimina
  9. Ei Núria tens un premi en el meu blog passa'l a recollir...

    ResponElimina
  10. Oooh quina motxilla més preciosa, no n'hi haurà cap més igual. Acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat moltes felicitats per totes les labors. ;)

    ResponElimina