CAPSETA DE MÚSICA

dimecres, 5 de juny del 2013

Històries del Quilt. Fí.

Avui sí que us puc ensenyar fotografies més detallades del quilt.

El davant. He de confessar que malgrat m'agrada molt com ha quedat, no sé pas si tornaria a fer aquest quilt altra vegada, m'ha portat molta feina i molts problemes. Cada bloc està fet de tires de roba molt petites que s'han d'esquadrar contínuament.




 Si mireu aquesta entrada més antiga veureu que inicialment el quilt no tenia sashing. El que va passar és que vaig haver d'adaptar el que ja tenia fet (mida per un llit de matrimoni), a un llit individual, i per tant vaig haver de tornar a distribuir tots els blocs que tenia perquè quedessin bé amb les noves mides. Després em vaig començar a quedar sense alguna de les teles, i a la botiga ja no en tenien, i a més a més perquè negar-ho, ja no volia fer més blocs, n'estava cansada. Vaig intentar afegir un marge exterior per fer el quilt més gran, però la roba que hi havia posat, la blau cel amb els ocells, destacava massa, i matava el quilt. A part que quedava massa ample. Així que vaig desfer els marges exteriors i vaig provar d'afegir tires de sashing entre cada fila de blocs. Torna a desfer totes les tires i torna a cosir. Moralina: NO ADAPTIS MAI UN QUILT JA COMENÇAT A NOVES MIDES!
L'encoixinat està fet amb fil matitzat de color groc, del que va fent un degradat.. Primer ho volia fer blanc, perquè no es veiessin els errors (que no són pocs), però amb groc ha quedat més alegre, com ha de ser per una nena de 5 anys. Com no i per no perdre el costum vaig tenir molts problemes amb el tensat del fil de la màquina. Desfés... torna a fer... no queda bé.... paciència i respira profund... torna a defrer.... torna a fer....m'enfado.... ho deixo abandonat uns dies.... desmunto les peces de la màquina... les netejo... torno a muntar... ho torno a provar... el fil es trenca contínuament...NO L'ACABARÉ PER L'ANIVERSARI.... em poso nerviosa... engrasso bé la màquina amb oli i PER FI!!!! Moralina: si quan fas servir l'encoixinat lliure la màquina no cus bé, el fil es trenca, queda massa fluix, i fa massa soroll, ENGRASSA BÉ LA MÀQUINA! MÉS DE L'HABITUAL.
El darrera. Aprofitant roba que m'havia sobrat. M'agrada molt com queda amb el groc. A la fotografia no es veu massa bé, però hi ha dues teles grogues diferents. El biaix és lila.
L'etiqueta. Fent un dels ocells del quilt. Un regal i un record per l'Anna. Sé que ara no li farà massa il·lusió però amb els anys serà un bonic record de la tieta.

I com, no l'etiqueta amb el logo. Sí, l'he posat al davant, m'agradava més que a darrera, i no sé em fa gràcia posar-la fora de lloc.

Bé, ja deixo d'explicar tots els maldecaps que m'ha portat aquest quilt. Ara toca disfrutar-lo!!!
Fins aviat ;D
Ah i la setmana vinent penjaré el primer sorteig del blog, per celebrar que servidora farà 32 anys.

4 comentaris:

  1. Quina preciositat. Es diví. Moltes felicitats per aquest treball.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  2. Quina passada de quilt, és preciós!!! Ha valgut la pena tan d'esforç! Segur que l'Anna ho valorarà moltíssim com sigui gran!

    ResponElimina
  3. Això és una obra d'art!! Mare meva quina feinada !!

    ResponElimina
  4. Gràcies noies. Sí que m'ha portat feina, sí, però un cop acabat ha valgut la pena.

    Gràcies per passar per aquí.

    ResponElimina