CAPSETA DE MÚSICA

dimarts, 29 de gener del 2013

Anells

Acabadets de sortir del forn!!!

Un dia vaig provar de fer-me un anell que no fos els de les flors que ja us havia ensenyat. Em vaig basar en un tutorial per agulles de pit que vaig veure, i el vaig aplicar a l'anell. M'agraden els volantets, el problema que tenen és que es desfilen amb facilitat, així que si ets d'aquelles que van amb pressa tot el dia, i no t'hi pots mirar massa, no és el més indicat.
 


Així que versió II, més senzilla i de línies molt més netes. Rapidíssims de fer i amb un resultat espectacular. Ja ho veureu, proveu-los de fer!!! És tot un vici. I el millor de tot és que quan ens en cansem es poden desmuntar, posar una tela nova, et voilà anell nou!
 
 
Proveu de fer-los, ja m'explicareu el resultat!!! Ah, i disculpeu per la qualitat de les fotografies, la màquina de retratar no és massa bona.
 
Fins la propera ;D

12 comentaris:

  1. Núria quant temps sense passar! Estic recuperant el temps :D Quin munt de novetats! M'agrada molt la nova etiqueta que has fet, està molt ben trobada !
    A veure si a partir d'ara puc passar una mica més sovint! Salut bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí quant de temps oi, jo també fa molt que no passo pel teu blog :C. Temps és el que ens fa falta. Me n'alegro que t'hagi agradat l'etiqueta, tu ets l'experta en aquest tema.

      Elimina
  2. M'encanten aquests anells són moníssims!! Jo en vaig fer uns quants l'any passat i és supr divertit!
    Un petonet guapi

    ResponElimina
  3. Son una passada. El de l`elefant es molt simpatic.
    En hora bona
    Roser

    ResponElimina
  4. Hola,

    Son genials i molt divertits.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  5. Els anells són molt "resultons" pero l'elefantet m'encantaaa!! He donat "voltetes" pel teu blog i m'agrada molt i m'he fet seguidora. T'he deixat un petit reconeixement al meu blog:

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/2013/02/3-liebster-award.html

    ResponElimina
  6. Ep, noiet que et vaig deixar un regalet al meu blog perquè m'encanta tot el que fas!! L'elefantet és una cucada!!

    ResponElimina
  7. Hola, quines teles més maques. Quin tutorial has seguit per fer-los? Jo de moment he fet xapes de tela amb un aparell per forrar botons:http://enrenoucreatiu.wordpress.com/2013/02/24/xapes-de-tela-fabric-pins/ però també m'agradaria fer anells! Gràcies i salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ionapona,

      No he fet servir cap tutorial, senzillament he fet com tu amb els xapes i he forrat botons, els hi he tret el ganxet de darrera que serveix per cosir-los a la roba, i després amb una pistola de silicona del tot a 1€ els he enganxat sobre la base dels anells.
      La base l'he comprat a Bcn, a l'Antiga Casa Sala que està al carrer del Call.

      Espero haver-te ajudat.

      Elimina
    2. Gràcies, Núria! no hi havia caigut i mira que és senzill. Ho provaré i ja t'ensenyaré com m'han quedat! a vere... : D

      Elimina