CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 5 de novembre del 2012

Floretes

En les darreres setmanes m'he fet un fart de fer floretes com aquestes. Tot va començar un dia que la I... en duia una com a agulla de pit, bé més aviat per ocultar un botó que havia perdut. Era una vesió molt més gran de les que jo he fet i amb un acabat diferent. Em va agradar, m'agrada molt portar mocadors grans a l'hivern i tardor per tenir el coll ben calent, i era una alternativa a fer el típic nus.
 
Aquella floreta va anar barrinant dins el meu cap, com diu ma mare. Finalment i al cap d'uns dies com que tenia un sopar de feina, pel que em vaig comprar un vestit i tot (sí sí em feia molta il·lusió, era un dels pocs cops que sortia des que havia tingut la baldufeta), em vaig fer una floreta per posar al cap.
 
 
 
Després i per al dia a dia, hi vaig posar un imperdible i ara és una agulla de pit. Ha tingut tant d'èxit que he fet totes les floretes que podeu veure i més, i encara en tinc pendents una quinzena, entre elles, una en versió anell.


Ah i també altres accesoris per a les que no els agraden les flors i que ja tinc en ment. Ja us explicaré.

Fer-les és molt senzill, talleu cinc rodones (jo he fet servir de patró un rotllo sencer de cinta adhesiva, sí sí com ho sentiu, el celo de tota la vida), plegueu-la per la meitat i altre cop per la meitat. Feu un nus a un dels extrems i embasteu un pètal, després arrugueu-lo i feu un altre nus, i així cada pètal. Els botons els he forrat jo mateixa amb roba que m'agradés. Podeu acabar el darrera per què quedi més polit, poseu un imperdible i llestos! I com sempre us dic no tireu res, el retallonet més petit de roba us pot servir per forrar un botó o fer una mini-floreta, i estalviareu molts calerons que ja va bé.
 
Fins aviat :D

6 comentaris:

  1. Son molt boniques. M' agraden.

    Un petonet.

    olga

    ResponElimina
  2. Són moníssimes !!
    Una abraçada guapíssima

    ResponElimina
  3. Hola,

    Son molt maques ens agraden molt.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  4. Hola Núria, acabo d'aterrar al teu bloc i m'encanta la diversitat de coses que hi tens! Quines floretes més bòniques. Merci per l'explicació, ja provarem de fer-les.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies noies sou uns solets!!!!

      Núria benvinguda, espero que t'agradi el blog. Sí sí hi ha molta diversitat de coses, potser sense ordre ni concert fins i tot.

      Elimina