CAPSETA DE MÚSICA

diumenge, 22 d’abril del 2012

Barret d'estiu

Ja torno a ser per aquí, i mans a la màquina cop. Primer de tot gràcies pels vostres comentaris. Com saviament es diu, el temps posa les coses altre cop al seu lloc.

I amb la primavera i l'estiu ja torna a ser aquí el temps dels barrets. Aquest any n'hi he fet un a l'Anna que demà farà quatre anyets ja, bufa com ha passat tot de ràpid.

Aquest té una forma més femenina que el que vaig fer l'any passat per la Bruna, i l'he tret d'aquest llibre del qual ja us n'he parlat altres vegades. M'ha portat la seva feineta, més aviat la seva setmaneta de feineta, je je, crec que l'he hagut de refer tres vegades, i una mica més i va a parar contra la paret i tot, però al final, improvitzant una miqueta i tirant de diccionari, ens n'hem sortit.




Aquest any el David aprofitarà el de l'any passat que li encanta, i per l'any que ve en farem un de nou.

Apa doncs, fins la propera i bona costura!

8 comentaris:

  1. Hola,

    La feina ha valgut la pena es monissim.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies noies! Sí que és veritat que quan una cosa et costa molt, un cop n'has tret l'entrellat et dóna moltíssima satisfacció, encara que no hagi quedat perfecte.

      Una abraçada.

      Elimina
  2. M'encanta la tela, ja estic esperant per probar de fer-ne un, o dos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Txell, doncs sí a veure si en fas un per la Rita i un altre per l'Emma a mida mini. Per si t'interessa que sé que la Rita és nena nena, la roba de les flors la vaig comprar a fabricworm, i és de Henry Fabrics Collection 2011.

      Elimina
  3. Xilíssims! I les teles molt alegres. Ara et segueixo.
    Et convido al meu blog.
    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Hola Núria!! he descobert el teu blog a través del de la Júlia...i ja et segueixo!! molt xulos aquests barrets!!i les robetes que has ensenyat en la última entrada (la de Sant Jordi) són maquíssimes! Ja tenim ganes de saber què fas amb elles!!
    Ens llegim!

    ResponElimina