CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 2 de gener del 2012

Tió, Tió ...

Encara no havia pogut ensenyar-vos els regals del Tió d'aquest any, i és que de temps no me'n sobra. Tots els detallets excepte un els vaig haver de fer d'un dia per l'altre, però finalment els vaig poder acabar.

Bé doncs per la meva mare un costurer de viatge que vaig treure de I Love Patchwork un llibre de la Rashida Coleman-Hale, que us recomano de totes totes. El vaig comprar fa uns mesos a la llibreria La Central del carrer Elisabets de Barcelona, i és fantàstic. Tot són projectes fets amb llí, que combinen perfectament amb robes de color. No sé com es podria traduir, Zakka és la paraula en japonès que defineix aquests "objectes" per la llar. Bé us deixo el meu modest plagi.






Pel meu pare, com que és l'encarregat d'anar a comprar al supermercat, li vaig fer un moneder-porta-bossa, que tant serveix per portar monedes com per guardar-hi la bossa reutilitzable de la compra. De fet fa temps i no sé on vaig veure un moneder que em va agradar, i jo hi he afegit la part de darrere. No trobava la pàgina així que vaig anar improvisant, i aquest és el resultat. I el millor de tot és que ja l'ha estrenat.





I per la meva germana i la meva cunyada la ja tradicional perfect box pouch. La de la meva germana té la mateixa roba per dins i per fora, i hi he afegit una petita ansa.


Per l'altra he fet servir roba que em quedava del Sampler Oriental, de fet va ser petició de la seva actual mestressa, i no m'esperava que m'agradés tant el resultat. Per dins la roba és vermella.



I no us podeu ni imaginar com n'ha estat de difícil de poder fer una foto, sempre apareixia una maneta a l'últim moment :)

 

BON ANY NOU!!!



4 comentaris:

  1. sweetpatch010@gmail.com4 de gener del 2012, a les 2:48

    Hola,

    Uns regals molt bonics i un blog que ens a agradat molt.
    Un peto
    Raquel i Neus

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Raquel i Neus! Me n'alegro que us hagi agradat.

    ResponElimina
  3. No es poden queixar. Quins regals més xulos caga el tió!

    ResponElimina
  4. T'han quedat genials !!! jo tinc la box pouch a la llista de pendents...ara m'has fet agafar + ganes de fer-la!!!

    ResponElimina