CAPSETA DE MÚSICA

divendres, 3 de juny del 2011

Beatrix Potter

Feia dies que volia fer una entrada per ensenyar-vos una faldilla que m'he fet, però la màquina de retratar ha decidit pendre's unes vacances. Així que aprofito per recomanar-vos, pels que no la conegueu, les històries i sobretot les il·lustracions de Beatrix Potter. Fa molts i molts anys, quan era petita, els meus pares ens van regalar a la meva germana i a mi un recull dels seus contes, i ara després de tants anys me'ls he llegit de cap a peus. Pels que us agradin els dibuixos fets a mà com a mi, no us ho podeu perdre, i si no us agraden massa espero que els relats sí. I pels que hagueu visitat algun cop el Regne Unit segur que aquests paisatges us seràn familiars, i pels que no, sempre és bonic deixar anar la imaginació. Si més no, aquest és el món de Beatrix Potter.
Peter Rabbit

3 comentaris:

  1. quina casualitat! avui li he llegit Jemima Puddle-Duck a la meva filla. Ens agrada molt la Beatrix Potter. El que sempre hem de llegir es el de Peter Rabbit...

    ResponElimina
  2. Una il·lustradora més que omple els paisatges de la nostra infantesa :D M'agrada aquest aire cottage, tant anglès...floretes, animals, colors suaus, fantàstic!

    A veure si aviat podem veure la faldilla! :D

    ResponElimina
  3. Jo també tinc llibres de quan era petita de la Beatrix Potter ( o potser només era un!?) "tanseval" m'encanta!!!!!!

    ResponElimina