CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 11 d’abril del 2011

Un gran record

Finalment, i després de més d'un any des que vaig començar el sampler, l'he acabat! N'estic molt contenta del resultat i és que al principi no estava convençuda de fer servir només quatre tonalitats. Volia afegir alguna tela més, però quan tens un estampat que domina tant com el de les lletres japoneses, és difícil convinar-lo tant per tonalitat com per tema. 
Com ja vaig dir a la primera entrada d'aquest quilt, quan fas alguna cosa d'aquesta magnitud inevitablement requereix un llarg període de temps, i aquests catorze mesos han estat molt bonics per mi per molts sentits. Aquest quilt n'és un gran record. 


9 comentaris:

  1. ja t'ho he dit, però és preciós, espero que el meu sampler em quedi com a mínim la meitat de bé que a tu, i al ritme que porto necessitaré més de 14 mesos!Felicitats per aquesta obra d'art!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat preciós !!!! quina currada !!!! i ja veuras com si Cris que a tu també t'hi quedara i a veure si et porta tanta bona sort com a l'Esquimal !!!

    ResponElimina
  3. Cris no exageris, obra d'art, je je no em facis riure. Segur que et quedarà fantàstic, i com diu la Bipa espero que et porti tanta bona sort com a mi, i tants bons records.

    ResponElimina
  4. Nena, és "estupendu", dubto que encara que tingués 14 mesos m'arribés a quedar alguna cosa així.
    I suposo que l'has fet a mà, una autèntica crack!!!!

    ResponElimina
  5. Avui l'he vist a Pedaços... és molt maco. Felicitats!

    ResponElimina
  6. Que xulo t'ha quedat Núria! M'agraden els colors i l'aire oriental :D FELICITATS!!!

    ResponElimina
  7. Holaaa ja torno a se per el cyber món! T'he quedat preciós guapa!!!! m'encanta, tota una artista, ara ja noe t pots dir novata!

    ResponElimina