CAPSETA DE MÚSICA

dijous, 31 de març del 2011

Objectiu aconseguit

Com que aquest proper dilluns comencem el Quilt Along del SP, em vaig marcar un objectiu: havia d'acabar l'encoixinat del Sampler oriental durant el mes de març. I així ha estat, ahir dimecres 30 de març a les deu i mitja de la nit, el vaig acabar! He tardat una miqueta més de vuit mesos, és el que té fer-ho a mà, però us ben asseguro que provablement a partir d'ara els faré a màquina. Ara només em falta fer el boraviu, i ja estarà llest. Per fer l'encoixinat he fet servir dos colors diferents de fil, no és el més habitual, un de vermell pels blocs i el binding, i un de negre pels borders.
Us poso unes fotos de detalls de l'encoixinat, la fotografia general la penjaré quan estigui totalment acabat, per no avançar aconteixements. 

Joc de Naipes


Bloc de Dominique Lapierre



Binding


Border



7 comentaris:

  1. Núria!!! quina feinada, deus tenir els ditets destrossats, jo quan encoixino acabo amb els dits com a coladors, però, la veritat és que el resultat paga la pena, t'ha quedat un encoixinat perfecte, a mi no em queden tan bé!!!FELICITAAAAATS!!!!

    ResponElimina
  2. I tant, i quin mal, se'm clavava l'agulla! Al final vaig comprar-me uns protectors pels dits i em van anar molt bé.
    Moltes gràcies pel compliment!

    ResponElimina
  3. Nenaaaa genial!!! es perfecte!!! però el desl borders que regular!!! ostres ets una màquina quina por a mi no se pas com em sortira... em costa mes fer una linia recta...!!!

    ResponElimina
  4. Ei que no està pas fet a ull!!!!!!!!!! Primer fas una línia amb rotulador d'aigua i cuses a sobre. Si amplies la imatge ho veuràs. :D

    ResponElimina
  5. si si però jo es q ni que tingui marcat no faig 2 punts regulars!!1 q trist... jajajaj

    ResponElimina
  6. ja m'imaginava q a ull no era fet!!! jijiji sino nenaaa quin ull!!!!!

    ResponElimina
  7. admiro tant a les persones com tu que sabeu fer cosetes tant meravelloses i boniques....
    es precios!!!! petons!! bon diumenge!!

    ResponElimina