CAPSETA DE MÚSICA

diumenge, 20 de febrer del 2011

Contes clàssics per somiar

Feia dies que donava voltes al fet d'obrir un apartat nou al blog, i tot ha sorgit per aquest llibre Contes clàssics per somiar. Cada cop que passava davant la botiga i el veia a l'aparador me'l quedava mirant. Li vaig comentar al meu home que m'agradaria comprar-li al nostre fill algun dia, però que encara era massa petit, i ve-t'ho aquí que aquesta setmana ha aparegut a casa amb el conte. M'agraden molt els llibres infantils, i sovint penso que ens agraden més als grans que als petits: il·lustracions precioses i històries que ens fan tornar a la nostra infància. Ara el tinc a la tauleta de nit, i cada dia rellegeixo un dels contes, pensava que els tenia oblidats però de seguida els he tornat a recordar, quin moment tant bonic! Esperarem uns anyets i li llegiré al meu fill, espero que a ell li agradin tant com a mi. I vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte ja s'ha fos.

7 comentaris:

  1. Ja li pots explicar contes al teu fill encara qeu sigui molt petit! es la teva veu el que li agradara escoltar... i tu de mentres t'ho passaras be llegint-los. jo tenia milers de contes abans de que nasques la meva i ja li llegia des que va neixer :oD!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Irina, jo també li llegeixo contes ja, ara ell disfruta més tancant-me'l i mirar-se la portada. Això sí, ell els agafa sol i se'ls va mirant.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb la Irina, als meus peques els agraden moltíssim els contes i jo en sóc una adicta, m'agraden les il·lustracions, les històries... no ho puc evitar!!! Si ets d'aprop de Mataró allà hi ha una llibreria outlet i en pots trobar des de 5 a 1€, i moooolt macos. Jo procuro no anar-hi massa que me'ls quedaria tots!
    Per cert passa't pel meu blog, tinc uns links del més dels nens, tot per nens! Que els que tenim nenes fàcil, però per nens hi ha menys cosetes.

    ResponElimina
  4. Buscant activitats per fer conjuntament amb les nenes, vam acabar anant a la biblioteca infantil cada dimecres a escoltar contes, a llegir-los i mirar-los i a agafar-los del préstec. Doncs primer n'agafava un parell, però ara necessito prendre una bossa per agafar els d'elles i, sobretot, els meus! ;D Per no parlar de tots els que tenim a casa! Entre els que hem comprat i els que hem heredat tenim una mini biblioteca infantil! Vaig a xafardejar el link del llibre!

    ResponElimina
  5. Apanona, quan sigui més gran també vull portat el nen a l'hora del conte de la biblioteca, i mirar llibres amb ell. És que m'encanten els contes, ahir de fet n'hi vaig comprar un altre, no me'n puc estar, entro a una llibreria i directe a la secció infantil.

    ResponElimina
  6. IDEM! :D És una mica el que comentavem al meu bloc sobre reviure la infantesa a través dels ulls dels nostres fills!El més trist és que ho podriem haver fet abans de tenir-los perquè segurament també ens venia de gust!
    Per cert, cada vegada que veig la teva petita esquimal amb els gelats del perfil, penso que un dia m'agradaria dibuixar-ne una ^-^ D'on l'has tret?

    ResponElimina
  7. No sabia on contestar-te la teva pregunta, i t'ho deixo als dos blocs. L'esquimal és una imatge d'un video clip, la cançó es diu Love is an arrow, d'un grup que es diu Aberfeldy. Vaig posar-me aquest dibuix perquè sempre li canto una cançó al meu fill d'un esquimal, potser la coneixes em sembla que la canta el Mic 3. És veritat que podriem haver començat a reviure la infantesa abans de tenir-los, però com a mínim ara tenim l'excusa perfecta!

    ResponElimina