CAPSETA DE MÚSICA

dimecres, 26 de gener del 2011

Memory

Doncs ja està, per fi el memory de feltre ja està llest! Sabeu com es juga, oi? Es barrejen les fitxes i es posen boca avall, i una a una es van aixecant, es tornen a posar boca avall totes altre cop i es tracta de trobar les parelles, aixequem la primera fitxa i aquella on creiem que hi ha la segona, si no l'hem encertat tornem a girar l'equivocada, i així  successivament. Aquest joc m'agradava moltíssim quan era petita, de fet em sembla que hi jugaré bastant, i és ideal per nens a partir de tres anys. Si voleu també el podeu fer amb textures diferents en comptes d'imatges, és una altra manera d'ajudar a desenvolupar-los els sentits. I per acabar, per tenir-lo ben endreçadet, he fet unes bossetes aprofitant unes coixineres de les que no en feia res. Apa que jugueu força!

8 comentaris:

  1. que xulu que és!!!
    els memorys són molt divertits, fins i tot m'agrada a mi jugar-hi!!!

    ResponElimina
  2. nena xulissim!!! els dibuixets els has tret d'algun lloc o són de collita propia??? aix m'he enamorat d'aquests ninotets :-D la bossa molt xula també! caram caram si es la primera cosa amb la maquina i comences així... quin nivell!!!!

    ResponElimina
  3. No Angelina, només em faltaria això, els he tret del google, poses el nom de l'animal i cliques a clip art. Si els vols i no ho trobes m'ho dius i et passo un mail.

    ResponElimina
  4. impressionants !!!!! t'han quedat preciosos !!!! i quins detallets... santa paciència !!!

    ResponElimina
  5. T'ha quedat molt xulo. Jo tinc a casa els motlles de fieltro per fer-ho desde ja fa temps, pero amb la feina que tinc encara no els he començat.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  6. Però d'on treus el temps!!!!???, tens fetes un munt de coses i jo encara no he acabat el sampler, jajaja.
    Es nota que el petit deu ser un sant i et deixa temps lliure.

    Per cert, el memory preciós, m'agrada moltíssim.

    ResponElimina
  7. Doncs mira, aprofito les migdiades i la nit quan ja dorm, però vaja quan hagi de tornar a treballar ja serà una altra història. De moment aprofito les estonetes lliures, però sí que és un sant! Ah, i el sampler encara no està acabat!

    ResponElimina
  8. m'encanta!!!! en fare un per la Hana!

    ResponElimina