CAPSETA DE MÚSICA

dimarts, 13 d’agost del 2013

Individuals per l'esmorzar

Aquests són uns individuals per l'esmorzar que vaig fer per la Marissa. Les robes del set de cafè les tenia des de feia un parell d'anys i estaven esperant un bon moment per sortir de la capsa, i per fi va arribar-ne la ocasió. Una de les peticions era que els individuals fossin de tons terra, home, el verd no ho és massa, però trobo que la combinació queda prou bé i bastant alegre.
 
 
Val a dir que han tingut molt d'èxit, doncs  me n'han fet un segon encàrrec, viscaaaaaaaaaaaaaa. Ara doncs ja tinc feineta per fer, i la Marissa i la seva família ja poden disfrutar d'uns bons esmorzars d'estiu.
 
 
Bon appétit!!! 
 


dissabte, 3 d’agost del 2013

Money, money! Reciclem.

Després d'una setmaneta fent d'infermera, finalment tot s'ha calmat i tinc una estoneta per fer una nova entrada. Aquesta vegada va de reciclatge! Heu provat de reutilitzar peces de vestir? És una bona manera d'estalviar calerons i passar una bona estona cosint, a més a més, xxxt és bastant adictiu.
 

El que avui us ensenyo no té res d'original, però ens està fent molt bon servei. D'uns bodys que li havien quedat curts al David n'he fet samarretes, i juntament amb els pantalons de pijama reciclats de l'any passat, ja tenim un modelet ben fresquet per anar a dormir.
 
 
I vosaltres, quin reciclatge en feu de les peces de vestir? Doneu, doneu idees!!!! 
 
 
Fins la propera ;D