CAPSETA DE MÚSICA

dijous, 25 d’octubre del 2012

Armilla dels Víkings

Avui us ensenyo el segon projecte que he fet del Cosim Plegades, l'armilla. M'ha encantat i al petit de casa encara més, sobretot perquè té caputxa, així que l'any que ve segur que repeteixo. Merci Bipa pel tutorial!
 
 
 
Per fora he fet servir una tela de cotó 100% amb motius de Víkings, de la que em vaig enamorar a primera vista, i és que és difícil trobar estampats per un nen. Primer havia comprat una tela de quadrets escocesos foscos, però un dia a la feina em va venir al cap la tela de Víkings que havia vist i tant m'agradava, era l'escusa perfecte per comprar-la, i allà m'esperava, a l'aparador de la botiga, impacient per convertir-se en una armilla. Per dins, i menys sentimental, forro polar vermell.
 
 
Espero que us agradi!
 
Fins la propera ;D

divendres, 19 d’octubre del 2012

Dos premis

Fa uns dies vaig rebre dos premis diferents, el primer "Premi Liebster Blog me'l va atorgar MilMolt,
 
 
 
i el segon "The Versatile Blogger Award" ve de les mans de l'Anna, de Más es més.
 
 
 
Us recomano tots dos blogs, hi veureu cosetes fantàstiques fetes amb tot l'amor, com ha de ser en el món de la creació, i grans idees per no perdre mai la inspiració. Segur que us agradaran.
 
I des de Capseta de Música intentaré triar cinc blogs a qui donar aquests dos premis, sí sí, no un, sinó dos.
 
 
1) El Racó de la Júlia per la seva alegria de viure
 
2) Món Paral·lel on sempre pots descobrir nous blogs interessants
 
3) Sweet Patch que no s'obliden mai de deixar un comentari fantàstic
 
4) Somnis des de l'àtic perquè compartim el mateix somni
 
5) Filtrant ... per Lídia on sempre pots trobar inspiració i ganes de cosir
 
 
Doncs aquí us deixo els cinc blogs que he triat, espero que us agradin tant com a mi, i enhorabona als guanyadors.
 
 
Fins la propera ;D

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Petjadetes per un naixement

Entre d'altres coses aquests dies he estat fent un kit per regalar a la M... i a l'E..., que aviat seran pares del Jan.
 
Una capa de bany, un pitet i un gorret perquè no tingui fred quan vingui a aquest món, que ja serà ben entrat el Desembre. La roba que he fet servir potser us serà familiar, és Dog dogs puppy paw print de RJR fabrics, i que ja havia utilitzat abans amb el barret reversible i que m'encanta, és molt alegre (si us agrada la podeu trobar aquí tot i que jo la vaig comprar a la fira de Sitges fa un parell d'anys). A més a més com que la mare és biòloga potser li farà gràcia.
 

Per fer la capa i el pitet vaig comprar una tovallola gran blanca, i d'allà me n'han sortit les dues peces, una mica de biaix al voltant i llestos. Sí, ara dic llestos, així com si fos tant fàcil, però la tovallola m'ha donat molta guerra. Pel pitet vaig fer servir de patró el d'un que m'havien regalat, només l'he fet més gran, ah i la tela de la butxaca és doble, per donar-hi més consistència. I pel gorret, doncs res una samarreta de punt blanca, ben gran així en poden sortir més, i hi he fet una aplicació a mà amb punt de festó (si ja no acostumeu a fer punt de creu, guardeu els fils que els podeu aprofitar per fer aplicacions, jo els estic utilitzant de nou).
 
Sé que queda molt malament dir-ho però m'agrada molt el resultat final, la capa no em convenç massa però en general ha quedat un conjunt divertit i útil. Ara només espero que els agradi, sobretot al Jan.

Fins la propera ;D