CAPSETA DE MÚSICA

dimecres, 29 de febrer del 2012

Quilt dels Pirates

Per fi, ja està acabat!


El davant, ple de colors i ben alegre. 



El darrera més senzill, per quan tinguem ganes d'una  mica de calma. La tira vertical ha servit per guanyar amplada i no haver de fer afegits amb la tela llisa. Potser ara m'hauria inclinat més per una tela estampada, però no n'hi havia cap que em fes el pes. Ja va bé però, així podem descansar una mica de tant color.


 

El biaix, de marbrejat turquesa, m'encanta, li dóna tanta vida.



L'encoixinat m'ha fet suar de valent, es nota molt la diferència entre els primers trossos i els últims, però com a mínim m'ha servit de practicar. Sort que no sortirà de casa, perquè deixa molt que desitjar. Hauria d'haver fet un encoixinat més senzill per començar, amb línies rectes, però no sé com sempre m'acabo complicant massa. Si la tela de darrera fos estampada tampoc es notarien tant els defectes. Prenc nota per la propera vegada.


 
I l'etiqueta, que no falti, per tenir-ne un record. El fil de les lletres és mouliné brillant turquesa, una mostra que corria per casa des de temps immemorials.

Esperem que li duri molts anys, ara per ara s'hi amaga a sota i diu MACOOOOOO! Ja en tinc prou.

dilluns, 13 de febrer del 2012

Acabar per començar

No us passa?

Quan començo un projecte em fa molta il·lusió, després tinc ganes d'acabar-lo per poder-ne començar un altre, i després en vull fer un altre, i un altre, i un altre, i no s'acaba mai!

I no cal dir si a sobre és llaaaaaarg.

Ànims!




dimecres, 8 de febrer del 2012

Little Birds' Quilt Part II

LLEST PER ENTREGAR!

Tot i que hi ha un parell de cosetes que no m'agraden, i que vull refer més endavant, esperem que ara per ara passi l'aprovació.

Creuem els dits.

dijous, 2 de febrer del 2012

Little Birds' Quilt

Aquest any em fa especial il·lusió la fira de Patchwork de Sitges, ja que la Núria i l'Esther, de Pedaços Patchwork, m'han demanat si podia portar-hi un quilt que estic fent amb les teles que els vaig comprar de la col·lecció Bird Tree de Saffron Craig, com a mostruari d'aquestes teles que vénen d'Austràlia.

No cal que us digui que estic molt contenta, i ja m'he posat mans a l'obra per poder-lo exposar. No estarà ni molt menys acabat, ja que és un quilt per un llit de matrimoni, però sí que en tindré llesta una petita part per poder-lo exposar.

La composició està treta d'aquest llibre de The Modern Quilting Bee Block Party, i és un disseny d'Elizabeth Hartman.

Ara per ara no us ensenyaré el resultat final, però sí que us en deixo un petit tastet. Espero que us agradi.