CAPSETA DE MÚSICA

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Pedaços Patchwork Shop

Pedaços Patchwork ja té botiga on-line!!!!! Encara s'està acabant de prefeccionar, així que si teniu qualsevol pregunta no dubteu a posar-vos en contacte amb elles.

Pedaços Patchwork

 
D'aquí he tret la gran majoria de robes que faig servir pels meus projectes, així que espero que hi trobeu teles que us agradin tant com a mi :D Si hi voleu donar un cop d'ull cliqueu aquí.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Berenar de maduixa

Aquest és el meu últim projecte acabat, i crec que ho serà durant una bona temporadeta. Una bossa pel berenar de l'A... que fa poquet ha començat l'escola. He seguit el tutorial de la Dana, de Made, -us recomano aquesta pàgina, és fantàstica-, i hi he afegit uns tocs personals. A més a més com que tenia ganes de fer una aplicació doncs m'he lligat la manta al cap, i cap a l'aventura... Ha sortit més bé o més malament, però ja m'he estrenat que d'això es tractava.



Bé us explico les coses que he variat i com he fet la maduixa. Primer de tot per fer la bossa he fet servir dues teles diferents, una blanca amb topets vermells per la bossa, i una de florejada vermella per la part de dalt on hi passen les cintes per tancar-la, que també són de la mateixa tela.



Per fer la maduixa (tot i que crec que sembla més un tomàquet), primer he buscat un dibuix que m'agradés, l'he retallat i calcat sobre fiselina una mica encoixinada que tenia voltant per casa (s'ha de guardar tot el que sobra que sempre es fa servir), i l'he retallat una mica més petita, he fet el mateix sobre les robes que utilitzaria, aquest cop a mida original.


He planxat la fiselina per tal que s'enganxés a la roba i després l'he fixat amb agulles sobre la bossa (encara descosida), i l'he cosit a màquina amb un fil contrastat.


Et voilà el resultat!